Bázisintézmény

Oktatási Hivatal Bázisintézménye

Iskolánk ismét sikeresen pályázott az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím elnyerésére A presztízs értékű elnevezést „(…) azok a megfelelő infrastruktúrával felszerelt, szakmai-módszertani kultúrával és gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal rendelkező intézmények nyerhetik el, amelyek pedagógusaik, mesterpedagógusaik és mesterpedagógus szaktanácsadóik bevonásával szakmai szolgáltatóként alkalmasak a tudásmegosztásra és a pedagógia jó gyakorlatok bemutatására (…)”.

A kitüntető címet – amely viselésére az intézmény újabb 3 évig jogosult – Gasparics László intézményvezető vett át Szekszárdon, az Oktatási Hivatal és a Kaposvári Pedagógiai Oktatási Központ (POK) képviselőitől.

A következő három évben a Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola lehetőséget biztosít a szakmai támogatását igénybe vevő intézmények számára hospitálásra, műhelymunkára, vállalja, hogy hozzáférést nyújt az itt alkalmazott pedagógiai módszertani modellekhez, valamint helyet ad a pedagógus továbbképzéseknek és egyéb programoknak, szakmai rendezvényeknek. A koordinációs feladatokat a mesterpedagógusok a POK-kal együttműködésben szervezik.

Bázisintézmény-vezető:Gasparics László
Bázisintézményi kapcsolattartó:Rőth Rita

A Bázisintézmény aktuális mukaterve ITT érhető el!